Те дуа, жими мене
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 22.09.2023

Те дуа, жими мене

Патролни шепи: Моќен филм
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 28.09.2023

Патролни шепи: Моќен филм

Почеток на филмската проекција: 19.10.2023

Убијци на Цветната Месечина

Молњи: Пак!
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 02.11.2023

Молњи: Пак!

Почеток на филмската проекција: 02.11.2023

Тролови 3

Почеток на филмската проекција: 09.11.2023

Марвелите

Почеток на филмската проекција: 30.11.2023

Маша и медо – уште позабавно!

Почеток на филмската проекција: 30.11.2023

The Marsh King's Daughter

Почеток на филмската проекција: 02.12.2023

Callas: Paris, 1958

Почеток на филмската проекција: 07.12.2023

Птици преселници

Почеток на филмската проекција: 07.12.2023

Тивка ноќ

Почеток на филмската проекција: 07.12.2023

Ден на благодарноста

Почеток на филмската проекција: 07.12.2023

Ден на благодарноста

Почеток на филмската проекција: 07.12.2023

Птици преселници

Почеток на филмската проекција: 07.12.2023

Тивка ноќ

Почеток на филмската проекција: 14.12.2023

Вонка

Почеток на филмската проекција: 21.12.2023

Аквамен и изгубеното кралство

Почеток на филмската проекција: 28.12.2023

Само не ти

НОВА CINEPLEXX АПЛИКАЦИЈА

Детали
Студентски пакет
Што е ново?
Работи одлично!
Кои карактеристики може да ги очекувате?
- Купување и резервирање билети: Едноставно купете ги билетите преку апликацијата и одете директно во сала. Нема повеќе чекање во ред!
- Филмскиот репертоар и детали - целиот репертоар и детали за актуелните филмови.
- Добивајте известување за сите кул настани и случувања.
- Споделете ја вашата кино активност со друштвото!
- Надополнете ја Вашата Бонус картичка преку апликацијата и купувајте билети со попуст со само неколку клика.
Апликацијата е достапна на:
App Store
Play Store
Huawei App Gallery
Остана само уште да уживате во филмот!

Се гледаме во Cineplexx!

Нема повеќе "I'll be back!"Ве послушавме и признаваме дека нашата претходна апликација не беше баш најбрза. Работевме на подобра апликација и со гордост ви ја претставуваме нашата нова Cineplexx апликација!

Доделуваме билети за „Ренфилд“

Доделуваме билети за „Ренфилд“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ренфилд“

Повеќе
Доделуваме билети за „Супер Марио“

Доделуваме билети за „Супер Марио“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Супер Марио“

Повеќе
Доделуваме билети за „Зајачка Академија: Невозможна мисија - Јајца“

Доделуваме билети за „Зајачка Академија: Невозможна мисија - Јајца“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Зајачка Академија: Невозможна мисија - Јајца“

Повеќе

Следи нѐ

Функции на социјалните мрежи: