Ревија на македонски филмови 20-26.11.2023

Најуспешните македонски филмови за 2023 година, повторно на репертоарот на Cineplexx. Цената за сите филмови е по 150 денари.

Нема програма за архивираниот настан

Преекспонирано

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Преекспонирано

Нешто слатко

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Нешто слатко

Те дуа, жими мене

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Те дуа, жими мене

M

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

M

Домаќинство за почетници

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Домаќинство за почетници

Лена и Владимир

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Лена и Владимир

Кино Љубов

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Кино Љубов