ПРОСЛАВИ ГО РОДЕНДЕНОТ КАКО НА ФИЛМ!


Собери ги твоите другарчиња, одбери си филм и забавата може да започне!

Покани ги другарчињата на роденден во твоето омилено кино Cineplexx и забавувајте се како на филм!
Сите членови на Семејниот Филмски Клуб имаат можност да слават роденден во киното со дополнителни погодности.

Роденденскиот пакет чини 270* денари по дете, а во него добивате:
  • Кино билет, пуканки, сок и Чоко Стоби Флипс
  • Роденденски покани
  • Бесплатен роденденски пакет за славеникот.


Повеќе информации за прославата на роденден во киното Cineplexx и дополнителниот пакет** можете да добиете ОВДЕ

*Цената важи за 2Д дигитални проекции. За 3Д дигитални проекции, како и за филмови подолги од 120 минути се доплатува соодветно според важечкиот ценовник.
** Цена за дополнителниот пакет по дете, изнесува 100 денари.