Премиера на филмот „Господарка на злото 2“

17. Октомври, 18:00 часот

Премиера на филмот „„Господарка на злото 2“

Господарка на злото 2

Господарката на злото и нејзината кумашинка Аурора почнуваат да се запрашуваат за комплициранта семејна врска што ги врзува и која ги носи во различни насоки со неочекувани сојузници и виши темни сили.

Господарка на злото 2