Доделуваме билети за „Семејството Адамс"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Семејството Адамс“

12.11.2019
наградна игра
На наградното прашање „Кое е името на ќерката од семејството Адамс?“ точниот одговор е „Wednesday“

На ова прашање, точно одговорија:
- Оја Самет
- Лидија Костадиновска
- Катерина Цветковска
Добитниците се известени по емаил, а подигнувањето на билетите е за проекција по избор за филмот Семејството Адамс на 21.11.2019.

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата