Доделуваме билети за „Аладин"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Аладин"

21.05.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Аладин“

"Аладин" е возбудлива приказна за шармантното момче Аладин кое поголем дел од животот го поминува на улица, храбрата и одлучна принцеза Јасмин и духот од ламбата кој може да биде главен во одредувањето на нивната судбина.

На наградното прашање „"Аладин" е приказна за:“? точниот одговор е „Аладин, принцезата Јасмин и духот од ламбата“

На ова прашање, точно одговорија:
- Александар Димоски
- Славко Јанев
- Станка Смилкова

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата