Доделуваме билети за „Рамбо: До последна капка крв"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Рамбо: До последна капка крв"

25.09.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Рамбо: До последна капка крв“

Виетнамскиот ветеран Џон Рамбо (Силвестер Сталоне) преживеал многу потресни работи во својот живот. Сега, живее мирно, едноставно и во изолација. Во најновиот серијал на Рамбо, тој се бори против припадници на мексичкиот картел кои се осмелиле да ја киднапираат ќерка му.

На прашањето точно одговорија:

Петар Станоевски
Јасмина Добревска
Мариана Петровска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата