Доделуваме билети за „Ренфилд“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ренфилд“

13.04.2023

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Р.М. Ренфилд (Николас Хoлт) одлучува да ја напушти својата повеќевековна работа како служител на грофот Дракула (Николас Кејџ). Тој наоѓа нова можност за живот во денешниот Њу Орлеанс кога ќе се заљуби во жестока, но постојано агресивна сообраќајна полицајка по име Ребека Квинси (Авквафина).

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот